10 loistavaa vinkkiä ystävien hankkimiseen ulkomailla introverttina

Myönnettäköön, että muutto ulkomaille, jossa kaikki on tuntematonta, voi tuntua hieman niinkuin labyrintiltä. Kamppailet uusien kaupunkien pohjapiirustusten, työympäristöjen, omituisten ruokamakujen, eri kielen ja kirsikkana kakun päällä uusien ystävien hankkimisen kanssa, mikä on pelottava tehtävä. Kun tähän lisätään vielä ripaus luontaista ujoutta ja sisäänpäin kääntyneisyyttä, uusi kotimaasi saattaa tuntua hieman häkellyttävältä.

10 vinkkiä ystävien löytämiseen mukavuusalueeltasi - enemmän tai vähemmän

Mutta älä pelkää! Sinun ei tarvitse järjestää illanistujaisia kutsumalla täysin tuntemattomia ihmisiä, aloittaa spontaanisti keskusteluja kadulla tai erottua enemmän kuin sinulle sopii solmiaksesi merkityksellisiä yhteyksiä. Olemme siis koonneet kaikille introverteille seikkailijoille 10 supervinkkiä ystävien löytämiseen, jotka eivät puske sinua liian kauas mukavuusalueeltasi. Oletko valmis? Uppoudutaan näihin!

1. Vapaaehtoinen

Vapaaehtoistyö on loistava tapa antaa takaisin yhteiskunnalle. Se myös parantaa itsetuntoasi ja yhdistää sinut samanhenkisiin ihmisiin. Mahdollisuudet voivat vaihdella auttamisesta paikallisissa nuorisokeskuksissa, kodittomien auttamisessa, työskentelystä ikäryhmien, orpokotien ja eläinsuojien kanssa ja paljon muuta. Nopea Google-haku sanoilla "Vapaaehtoinen" ja uuden kaupunkisi nimi tarjoaa varmasti joitakin lupaavia vaihtoehtoja.

2. Online-pelaaminen

Online-pelaamisen maailma on muutakin kuin pikseleitä ja hauskanpitoa - se on vilkas sosiaalinen keskus! Voit tavata uusia ihmisiä mukavasti pelituolista käsin ja usein nämä virtuaaliset ystävyyssuhteet muuttuvat elinikäisiksi siteiksi. Online-pelit voivat tutustuttaa sinut kiehtovaan joukkoon ihmisiä, myös sellaisiin, joita et ehkä muuten olisi koskaan tavannut. Suosittuja pelejä ovat esimerkiksi PUBG, Minecraft, Fortnite Battle Royale, League of Legends ja Among Us.

3.Kuntosali aika

Kuntosalit ovat loistavia muuhunkin kuin vain kuntoiluun - ne sopivat erinomaisesti rentoon rupatteluun, joka saattaa kehittyä syvemmäksikin ystävyydeksi. Älä ujostele kysyä vinkkejä tai apua treeniin. Ja jos kuntosalipuoli tuntuu pelottavalta, ryhmätunnit ovat loistava vaihtoehto. Hieman ennen tuntia käyty keskustelu muiden osallistujien kanssa voi helposti johtaa uusiin sosiaalisen median yhteyksiin tai treenin jälkeisiin smoothie-treffeihin.

harjoituskavereita

4. Liity kerhoon tai seuraan

Kerhoon tai seuraan osallistuminen on loistava tapa tavata samanhenkisiä ihmisiä. Olipa kyseessä sitten urheiluryhmä, vaellusryhmä, kulttuuriseura, musiikkiryhmä, tanssiryhmä tai teatteriryhmä, yhteiset kiinnostuksen kohteet ovat vankka perusta uusille ystävyyssuhteille. Myös kirjakerhot ovat loistava tapa luoda yhteyksiä muihin.

5. Ota kurssi

Kurssille osallistuminen voi olla upea tapa tehdä uusia tuttavuuksia! Jos valitset alkeiskurssin, sinun ei tarvitse huolehtia siitä, ettet ole ajan tasalla, sillä kaikki ovat samalla tasolla. Voit haastaa itsesi johonkin uuteen tai syventää tietämystäsi jo osaamallasi alalla. Kieli-, maalaus-, valokuvaus-, tanssi- tai ruoanlaittokurssit ovat vain muutamia esimerkkejä.

6. Käytä ystävyyssovelluksia

Elämme digitaalisessa maailmassa, joka on täynnä sovelluksia joilla voi tavata uusia ihmisiä - täydellinen tapa saada tuntumaa toiseen henkilöön, ennen kuin sijoitat aikaa ja tunne-energiaa alkavaan ystävyyteen. Suosituimpia ystävien löytämiseen tarkoitettuja sovelluksia ovat Meetup, Friender ja Bumble.

7. Hyödynnä sosiaalista mediaa

Sosiaalisen median alustat, kuten Instagram ja Facebook eivät ole vain söpöjen kissavideoiden selaamiseen tai suosikkijulkkistensi seuraamista varten. Niiden avulla voit myös hankkia uusia ystäviä, vaikka olisitkin introvertti. Käytä “sisäänkirjautumistoimintoa” nähdäksesi keitä on lähialueellasi tai seuraa paikallisia paikkatilejä Instagramissa kurkistellaksesi heidän seuraajiaan. Voit sitten alkaa seurata mielenkiintoisia ihmisiä, joihin törmäät ja aloittaa keskustelun yksityisviestillä.

8. Facebook-tapahtumat

Facebook-tapahtumat tarjoavat portin paikallisiin kokoontumisiin ilman henkilökohtaista kutsua. Jos pelkäät osallistumista tapahtumaan yksin, voit aloittaa Messengerissä keskustelun tapahtumasta niiden ihmisten avulla, jotka ovat merkinneet "osallistuneeksi". Tämä voi osallistumisen helpommaksi tai ainakin voit tervehtiä, kun olet paikalla.

9. Sano kyllä useammin

Yksi tapa tavata uusia ihmisiä on sanoa "kyllä" useammin. Sinun ei tarvitse aina olla kutsuja, mutta harjoittele kutsujen hyväksymistä. Jos joku täpötäydessä bussissa tarjoaa sinulle istumapaikkaa vierestään, sano kyllä! Jos työkaveri pyytää sinua kahville töiden jälkeen, sano kyllä! Kokeile, mikä on pahinta, mitä voi tapahtua? Päätät, ettet tee sitä enään uudestaan?

olut ystäviä

10. Ole oma itsesi

Olitpa introvertti tai et, on tärkeää olla oma itsensä, kun tapaat uusia ihmisiä. Muista, että olet ainutlaatuinen ja maailma ympärilläsi on innoissaan tutustuessaan SINUUN. Edellä annetut vinkit ovat keinoja tavata uusia ihmisiä, mutta juuri sinun persoonallisuutesi ja aitoutesi luovat pitkäkestoisia ja aitoja suhteita.

Onnea matkallesi ja muista: koko maailma odottaa sinun tapaamista. Sinun tarvitsee vain tervehtiä. Hyvää ystävystymistä!

Lataa 13.07.2023
Jaa:
Saa työpaikka nopeasti
Henkilökohtainen neuvonta
Parhaat työnantajat

Aiheeseen liittyvät artikkelit

Suositeltavat työpaikat

Tutustu näihin maihin